Múka Zmes Lángoš Bezlepku Szafi Free 1000 g

Múka Zmes Lángoš Bezlepku Szafi Free 1000 g

Hodnotenie produktu: 5/5 (1x)

Vaše hodnotenie:

bezlepkové bezlaktózové dia paleo

Ideálna múčna zmes na prípravu domáceho lángoša bez laktózy, ktoré neobsahujú mlieko, vajcia, sóju, kukuricu a semienka.

11,70 € s DPH

Dostupnosť: Skladom
skladom: 1 ks

Výrobca: Szafi Free

Múka Zmes Lángoš Bezlepku Szafi Free 1000 g

Pomocou múčnej zmesi Szafi Free na prípravu lángošov sa dajú ľahko pripraviť domáce lángoše bez laktózy, ktoré neobsahujú mlieko, vajcia, sóju, kukuricu a semienka.

Produkty Szafi Free sú výlučne z vegánskych surovín a aj recepty k nim sú vegánske. Vďaka vláknin, ktoré obsahujú, sú zdrojom pomaly sa vstrebávajúcich sacharidov.Zmes múky na prípravu klasického doma upečeného lángoša, jednoduchá a rýchla príprava.

Zmes neobsahuje: mlieko, vajcia, olej,droždie, soju, kukuricu, zemiaky, ryžu.Vegan, bez priadaného cukru. Nakoľko uhľohydráty sa vstrebávajú pomalšie, doporučujeme konzumovať doobedu/ na obed.

Zloženie: celozrnná pohánková múka,tapioka, múka z prosa, psyllium, celozrnná múka z ciroku, múka z bambusového vlákna, kyselina citrónová, soda bikarbóna, soľ

Recept na prípravu 2 ks lángošov :

Čo potrebujeme :

140 g Szafi Free Zmes múky na lángoš
100 g vlažnej vody
20 g 100% citrónovej šťávy

Do vlažnej vody pridám soľ , citrónovú šťavu a zmes múky, z ktorého za stáleho miesenia vypracujem cesto , ktoré nechám odpočinúť asi 5 minút. Cesto rozdelím na 2 časti a olejovými rukami na olejovej pracovnej doske vytvarujem asi 16 cm kruhy,ktoré pečiem na horúcom kokosovom oleji (každú stranu 4-5 minút). Príprava: Zohrejeme kokosový olej. Pomiešame ingrediencie, necháme odstáť 5min. Cesto bude mäkké ale ľahko sformovateľné. Pomiesime na pomúčenej doske a rozdelíme na dva kusy. Namastenými rukami na pomastenej ploche spravíme lángoše o priemere 16cm. Smažíme v kokosovom oleji 4-5 min. po každej stránke. Vyložíme na utierkový papier, masť zotrieme. Servírujeme podľa chuti a diéty (napr. rastlinnou smotanou a náhradou syra)
Poznámka: Čas smaženia závisí od oleja, preto pri prvom smažení odporúčame si dávať pozor,aby lángoš nezhorel.

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Nová otázka k produktu

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Alternatívne produkty

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.
Môžeme ukladať údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré z vašich preferencií bez toho, aby ste mali používateľský účet alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.
Používanie analytických nástrojov nám umožňuje lepšie porozumieť potrebám našich návštevníkov a tomu, ako používajú našu stránku. Môžeme použiť nástroje prvej alebo tretej strany na sledovanie alebo zaznamenávanie vášho prehliadania našej webovej stránky, na analýzu nástrojov alebo komponentov, s ktorými ste interagovali alebo ste ich používali, zaznamenávanie udalostí konverzií a podobne.
Môžeme používať súbory cookie a nástroje tretích strán na zlepšenie ponuky produktov a/alebo služieb našej alebo našich partnerov, jej relevantnosti pre vás na základe produktov alebo stránok, ktoré ste navštívili na tejto webovej stránke alebo na iných webových stránkach.
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie