Panel používateľa

Múka Zmes Lángoš Bezlepku Szafi Free 1000 g

Múka Zmes Lángoš Bezlepku Szafi Free 1000 g

Hodnotenie produktu: 5/5 (1x)

Vaše hodnotenie:

bezlepkové paleo dia bezlaktózové

Ideálna múčna zmes na prípravu domáceho lángoša bez laktózy, ktoré neobsahujú mlieko, vajcia, sóju, kukuricu a semienka.

8,28 € s DPH

Dostupnosť: Skladom
skladom: 3 ks

Výrobca: Szafi Free

Múka Zmes Lángoš Bezlepku Szafi Free 1000 g

Pomocou múčnej zmesi Szafi Free na prípravu lángošov sa dajú ľahko pripraviť domáce lángoše bez laktózy, ktoré neobsahujú mlieko, vajcia, sóju, kukuricu a semienka.

Produkty Szafi Free sú výlučne z vegánskych surovín a aj recepty k nim sú vegánske. Vďaka vláknin, ktoré obsahujú, sú zdrojom pomaly sa vstrebávajúcich sacharidov.Zmes múky na prípravu klasického doma upečeného lángoša, jednoduchá a rýchla príprava.

Zmes neobsahuje: mlieko, vajcia, olej,droždie, soju, kukuricu, zemiaky, ryžu.Vegan, bez priadaného cukru. Nakoľko uhľohydráty sa vstrebávajú pomalšie, doporučujeme konzumovať doobedu/ na obed.

Zloženie: celozrnná pohánková múka,tapioka, múka z prosa, psyllium, celozrnná múka z ciroku, múka z bambusového vlákna, kyselina citrónová, soda bikarbóna, soľ

Recept na prípravu 2 ks lángošov :

Čo potrebujeme :

140 g Szafi Free Zmes múky na lángoš
100 g vlažnej vody
20 g 100% citrónovej šťávy

Do vlažnej vody pridám soľ , citrónovú šťavu a zmes múky, z ktorého za stáleho miesenia vypracujem cesto , ktoré nechám odpočinúť asi 5 minút. Cesto rozdelím na 2 časti a olejovými rukami na olejovej pracovnej doske vytvarujem asi 16 cm kruhy,ktoré pečiem na horúcom kokosovom oleji (každú stranu 4-5 minút). Príprava: Zohrejeme kokosový olej. Pomiešame ingrediencie, necháme odstáť 5min. Cesto bude mäkké ale ľahko sformovateľné. Pomiesime na pomúčenej doske a rozdelíme na dva kusy. Namastenými rukami na pomastenej ploche spravíme lángoše o priemere 16cm. Smažíme v kokosovom oleji 4-5 min. po každej stránke. Vyložíme na utierkový papier, masť zotrieme. Servírujeme podľa chuti a diéty (napr. rastlinnou smotanou a náhradou syra)
Poznámka: Čas smaženia závisí od oleja, preto pri prvom smažení odporúčame si dávať pozor,aby lángoš nezhorel.

Nový komentár

* (Povinné)

Nová otázka k produktu

* (Povinné)

Alternatívne produkty

Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info