Výrobok vhodný na náhradu vajec pri príprave: miešaných vajec, koláčov, zákuskov a iných jedál.
Spôsob prípravy:
Zmiešajte 2 čajové lyžičky (10 g) vaječnej náhrady so 40 ml vody a vyšľahajte do peny. Toto množstvo zodpovedá 1 vajcu. Potom smažte na tuku dlhšie ako tradičné miešané vajcia. Je to tiež vhodný výrobok na nahradenie vajec pri príprave sušienok a iných jedál. Pridanie malého množstva do chleba zlepšuje jeho štruktúru.
Zloženie: 1:
kukuričný škrob, zahusťovadlá: hydroxypropylmetylcelulóza, karboxymetylcelulóza; farbivá: karotény.
Dietetická potravina na osobitné lekárske účely určená na diétnu liečbu fenylketonúrie (PKU).
Výživová hodnota na 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1537 kJ / 362 kcal
Tuky 0,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g
sacharidy 88 g
z toho cukry 0,7 g
vláknina 1,7 g
Bielkoviny 0,3 g
soľ 0,425 g
fenylalanín 9 mg/100 g výrobku
Ďalšie informácie:
Čistá hmotnosť: 200 g
Trvanlivosť: 12 mesiacov
Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Nový komentár