Múka Ražná Celozrnná Hladká Bio Biomila 900 g
Rady pred prvým použitím: Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia ako biela múka, preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke 1/3-2/3 celozrnnej, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky.
Zloženie: ražná celozrnná múka hladká*
* z ekologického poľnohospodárstva
Výživové údaje v 100 g
Energia 1 257 kJ / 300 kcal
tuky 1,73 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,95 g
sacharidy 71,76 g
- z toho cukry 1,90 g
vláknina 13,30 g
bielkoviny 11,27 g
soľ < 0,01 g
Skladovanie: skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%.
Alergény: Obsahuje lepok.
Krajina pôvodu: Poľnohospodárstvo EÚ
Nový komentár