Múka Pšeničná Hladká Kváskovanie Trenčan 1000 g
Múka je balená v žltom balení a má evokovať pečivo, na ktoré je primárne táto múka určená. Okrem rožkov sa hodí na prípravu toastového chlebíka, muffinov, krehkých ciest a pizze.
Pšeničná hladká múka Kváskovanie je ľudovo nazývaná "dvojnulka" alebo "00 extra špeciál". Pozostáva z frakcií pšeničného zrna, z ktorých vznikajú nadýchané, mäkké, "pavučinkové" striedky.
Edícia múk Kváskovanie je čisto slovenská produkcia a na vývoji sa podielali Daniela a Naty z www.kvaskovanie.sk. Vytvorili 5 základných druhov múk pre kváskovanie.
Výnimočnosť múk od výrobcu Mlyn Trenčan možno zhrnúť do pár bodov:
Obilie pochádza od slovenských pestovateľov.
- Obilie je mleté na Slovensku.
- Balenie múk a výroba obalov prebieha na Slovensku.
- Múky získali ocenenie Slovak kvality - táto značka je vlastníctvom Ministerstva poľnohospodárstva a rozvoja vidieka SR.
- Múky neobsahujú žiadne prídavné látky a prechádzajú nezávislým testovaním, čo zabezpečuje ich vysokú kvalitu.
- S múkami sa nielen výborne kváskuje, ale fungujú aj s ostatnými kypridlami (vínny kameň, jedlá sóda, prášok do pečiva, droždie).
Zloženie: Pšenica letná potravinárska
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Hmotnosť: 1000g
Skladovať: Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Nový komentár