Múka Ražná Chlebová Kváskovanie Trenčan 1000 g
Hnedý obal sme zvolili ako farbu chleba. Ražnej "tehličky". Aj lem v hornej tretine obalu naznačuje, že je výborná na pečenie ražného chlebíka. Ražná chlebová múka slúži na pestovanie kvásku v druhej etape a následne sa ňou kŕmi materský kvások.
Múka sa okrem pečenia chlebíka dá využiť aj pri pečení perníkových koláčov.
Recept na: Založenie materského kvásku
Edícia múk Kváskovanie je čisto slovenská produkcia a na vývoji sa podielali Daniela a Naty z www.kvaskovanie.sk. Vytvorili 5 základných druhov múk pre kváskovanie.
Výnimočnosť múk od výrobcu Mlyn Trenčan možno zhrnúť do pár bodov:
Obilie pochádza od slovenských pestovateľov.
- Obilie je mleté na Slovensku.
- Balenie múk a výroba obalov prebieha na Slovensku.
- Múky získali ocenenie Slovak kvality - táto značka je vlastníctvom Ministerstva poľnohospodárstva a rozvoja vidieka SR.
- Múky neobsahujú žiadne prídavné látky a prechádzajú nezávislým testovaním, čo zabezpečuje ich vysokú kvalitu.
- S múkami sa nielen výborne kváskuje, ale fungujú aj s ostatnými kypridlami (vínny kameň, jedlá sóda, prášok do pečiva, droždie).
Zloženie: Raž potravinárska
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Hmotnosť: 1000g
Skladovať: Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Nový komentár