Múka Pšeničná Celozrnná Kváskovanie Trenčan 1000 g
Múka je vhodná aj s ostatnými kypridlami ako s droždím, práškom do pečiva, vínnym kameňom, jedlou sódou. Pšeničná celozrnná múka sa vyrába mletím celého pšeničného zrna, preto obsahuje všetky jeho cenné zložky.
Má vyšší obsah vlákniny a živín a je vhodná na pečenie celozrnného pečiva, koláčov, cestovín, chlebov ale aj palaciniek či lievancov.
Ak idete skúsiť piecť prvý krát s celozrnnou múkou, odporúčame použiť 1 diel celozrnnej múky a 2 diely hladkej pšeničnej alebo špaldovej múky.
Recept na: Založenie materského kvásku
Recept na: Ražno-špaldový kváskový chlebík
Edícia múk Kváskovanie je čisto slovenská produkcia a na vývoji sa podielali Daniela a Naty z www.kvaskovanie.sk. Vytvorili 5 základných druhov múk pre kváskovanie.
Výnimočnosť múk od výrobcu Mlyn Trenčan možno zhrnúť do pár bodov:
- Obilie pochádza od slovenských pestovateľov.
- Obilie je mleté na Slovensku.
- Balenie múk a výroba obalov prebieha na Slovensku.
- Múky získali ocenenie Slovak kvality - táto značka je vlastníctvom Ministerstva poľnohospodárstva a rozvoja vidieka SR.
- Múky neobsahujú žiadne prídavné látky a prechádzajú nezávislým testovaním, čo zabezpečuje ich vysokú kvalitu.
- S múkami sa nielen výborne kváskuje, ale fungujú aj s ostatnými kypridlami (vínny kameň, jedlá sóda, prášok do pečiva, droždie).
Zloženie:Vyrobené zo slovenskej pšenice.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Hmotnosť: 1000g
Skladovať: Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Nový komentár