Shirataki Bio Arche150 g

Shirataki Bio Arche150 g

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

novinka bioprodukt bezlepkové

Nízkokalorická alternatíva cestovín s 0% tuku, 0% cukru, bez lepku a bez laktózy.

5,80 € s DPH

Dostupnosť: Skladom
skladom: 2 ks

Shirataki cestoviny 150g BIO ARCHE

Shirataki sú vyrábané z koreňa plodiny Konjac (Amorphophallus konjac), ktorá pripomína vzhľadom našu červenú repu. Rastie v hornatých oblastiach Indonézie a Japonska a váži niekedy až 4 kg.

Zloženie:voda, múka z koreňa Amorphophallus konjac 2,8%*.*=ekolog.poľnohosp.Príprava: Vložiť do vriacej vody a 1 min. variť.

Otvorte balenie, zlejte tekutinu a cestoviny opláchnite v sitku pod teplou vodou, až kým budú bez vône. Vložte do vriacej vody, povarte 1 minútu, preceďte a použite podľa receptu.

Cestoviny shirataki sa predávajú vo vaničke s vodou. Po otvorení zacítite akoby slabú vôňu mora či morských plodov. Keď ich dobre prepláchnete teplou vodou, vôňa sa stratí. Nemajú žiadnu chuť. Majú chrupavkovitú kozistenciu.

Na prvýkrát sa vám môžu zdať nezvyčajné, pretože sú skrátka iné ako bežné cestoviny. Nenechajte sa však odradiť a vyskúšajte ich v rôznych kombináciách. Obľubujeme ich v jedlách na ázijský spôsob. Sú ideálnou náhradou bielych ryžových rezancov.

Jednoduchú omáčku alebo hustú polievku si vyrobte z ingrediencií ako sú huby shitake, čínska kapusta, pór, arašidové maslo, mungo klíčky, bambusové výhonky a pod. Ochuťte zázvorom, kariandrom, galgantom, sójovou omáčkou, ume octom.

Výživové hodnoty na 100 gramov
Energetická hodnota 56 kJ / 14 kcal
Tuky 0,1 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 1,4 g
– z toho cukry 0,2 g
Bielkoviny 0,1 g
Soľ 0,01 g

Krajina pôvodu:výrobca: Arche Naturprodukte GmbH, Nemecko
poľnohospodárska produkcia: Japonsko

Nový komentár

* (Povinné)

Nová otázka k produktu

* (Povinné)

Alternatívne produkty

Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info