Múka Pšeničná Chlebová Kváskovanie Trenčan 1000 g
Červený obal bol zvolený esteticky - hodí sa krásne k hnedej ražnej chlebovej múke.
Jej enzymatická činnosť a vyšší obsah bielkovín nám ponúka nadýchanejšie cestá s väčšími okami (dierkami v striedke).
Okrem chleba sa táto múka hodí na prípravu croissantov, focaccie, alebo talianskych šišiek bombolone.
Recept na: Založenie materského kvásku
Recept na: Ražno-špaldový kváskový chlebík
Edícia múk Kváskovanie je čisto slovenská produkcia a na vývoji sa podielali Daniela a Naty z www.kvaskovanie.sk. Vytvorili 5 základných druhov múk pre kváskovanie.
Výnimočnosť múk od výrobcu Mlyn Trenčan možno zhrnúť do pár bodov:
- Obilie pochádza od slovenských pestovateľov.
- Obilie je mleté na Slovensku.
- Balenie múk a výroba obalov prebieha na Slovensku.
- Múky získali ocenenie Slovak kvality - táto značka je vlastníctvom Ministerstva poľnohospodárstva a rozvoja vidieka SR.
- Múky neobsahujú žiadne prídavné látky a prechádzajú nezávislým testovaním, čo zabezpečuje ich vysokú kvalitu.
- S múkami sa nielen výborne kváskuje, ale fungujú aj s ostatnými kypridlami (vínny kameň, jedlá sóda, prášok do pečiva, droždie).
Zloženie: 100% pšenica
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Hmotnosť: 1000g
Skladovať: Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Nový komentár